Gymnation merinovillapipon pesuohje - lue miten peset pipon oikein

Merinovillapipojen pesuohje

Moni pesee neuletuotteensa virheellisesti, jolloin pahimmillaan tuote voi mennä peruuttamattomasti pilalle.

Väärä pesutapa johtuu usein tietämättömyydestä tai arjen kiireestä, joten päätimme olla asiakkaillemme avuksi ja antaa helpot ohjeet pipojen huoltoon. Muistathan, että kaikki valmistamamme neuletuotteet ovat konepestäviä.

Pesemällä piposi näiden ohjeiden mukaan pidennät tuotteen käyttöikää, pidät neuloksen hyväkuntoisena ja värisävytkin pysyvät kauniin kirkkaina.

Näin kannattaa pestä merinovillapipo 

1. Avaa pipon taitokset suoraksi.

2. Tuotteen sisällä olevaan pesuohjelappuun on merkitty tuotteen pesulämpötila. Neuleen pesulämpötila on yleensä 30- 40 °C.

3. Pipot pestään koneessa aina ns. villaohjelmalla, eli neuleille tarkoitetulla hellävaraisella pesuohjelmalla. Pesulämpötilamerkin alla oleva viiva tarkoittaa, että pesuohjelman on oltava hellävarainen.

4. Käytä pesuaineena hienopesuainetta. Älä käytä valkaisuaineita. Monissa pesuaineissa ja tahranpoistoaineissa on maininta, etteivät ne sovi villalle.

5. Ei huuhteluainetta.

6. Pese pipot erillään tai nukkaamattomien, samanväristen tuotteiden kanssa. Muuten yllätyksenä voi olla koneellinen riemunkirjavia vaatteita.

7. Konepestäville tuotteille ei suositella käsinpesua. Käsinpesu ei ole hellävarainen pesutapa, koska käsinpesussa usein väännellään ja käännellään tuotetta.

8. Pesun jälkeen tuote muotoillaan, eli oiotaan suoraksi. Pipon taitteet pidetään edelleen avoimina ja tuotteeseen vedetään kevyesti mittaa. Älä missään tapauksessa venytä merinovillapipoa leveyssuunnassa.

9. Tuote kuivataan tasolla ilmavassa paikassa tai kuivauskaapissa miedolla lämmöllä. Kuivauskaapissa pipoa ei saa ripustaa niin, että se venyy leveyssuunnassa märkänä ja raskaana.

10. Älä laita neuletuotteita kuivausrumpuun. Kuivausrumpu tuhoaa varmasti herkän neuletuotteen.

11. Kun neuletuote on kuiva, pörhistä sitä vähän ja käännä neuleessa mahdollisesti olevat taitteet takaisin paikoilleen.

Pese merinovillapipo

  Kun maltat noudattaa näitä ohjeita, merinovillapiposi on puhdas ja muotonsa säilyttänyt, jolloin se lämmittää sinua vielä pitkään!

  Gymnation merinovillapipot sopii sekä miehille että naisille

  Gymnationin merinovillapipot on valmistettu Suomessa Italiasta peräisin olevista mulesing-vapaista langoista. Pipot ovat erinomaisia ​​jokapäiväiseen käyttöön tai vaikka matkalla kuntosalille. Muhkea ja ylellinen Chunky Merinowool Beanie on rennosti istuva ja trendikäs sekä saatavilla neljässä eri värivaihtoehdossa.

  "Aivan ihana pipo, joka ei kutita." -Tanja


  Katso Gymnation Chunky Merinowool Beanie tästä.

   

  Gymnation Merinowool Beanie on kevyempi ja napakammin istuva kuin Chunky Beanie. Se onkin täydellinen ulkotreeneihin ja lenkkipoluille ja valittavanasi on kolme eri värivaihtoehtoa. Molemmat Gymnation Merinowool -pipot ovat Unisex-tyyliset eli ne sopivat sekä miehille että naisille. 

  "Lämmin ja sopivan kokoinen pipo, pysyy hyvin korvilla eikä nouse ylös. Materiaali miellyttävän pehmoinen ja ei kutita yhtään. Lemppari pipo jo muutaman käyttökerran jälkeen!" -Monica


  Gymnation Merinowool Beanien löydät täältä.