Tietosuojaseloste

Päivitetty 12.9.2020

Gymnation Sportswear Oy on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa henkilötiedot EU:n henkilötietolain mukaisesti. Tässä selosteessa kuvaamme tietosuojakäytäntöjämme, jotka koskevat verkkokauppa-asiakkaidemme lisäksi myös muiden digitaalisten palveluidemme, kuten uutiskirjeen tilaajien henkilötietojen käsittelyä. Asiakkaan tulee hyväksyä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Gymnation Sportswear Oy:n palveluita.

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot:

Gymnation Sportswear Oy
Y-tunnus: 2889513-3
Höyläämötie 7,
00380 Helsinki

Lisätietoja tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä sähköpostilla info@gymnationwear.com

Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Gymnation Sportswear Oy:n asiakkaiden tilausten käsittely ja arkistointi sekä asiakassuhteen ylläpito. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseksi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämme henkilötietoja seuraavissa tilanteissa; (i) ostaessasi vaatteita tai muita tuotteita verkkokaupastamme, (ii) tilatessasi uutiskirjeemme, (iii) kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme ja (iv) selatessasi verkkosivustoamme. Kerättävät tiedot voivat olla esimerkiksi seuraavia:

Henkilötietorekisteri voi sisältää seuraavia tietoja

  • Perustiedot kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Yritys/organisaatio
  • Ostoshistoria
  • Maksutiedot, sisältäen luottosopimukset ja muut laskutustiedot
  • Toimitustiedot, esimerkiksi toimitustapa sekä toimitusosoite
  • Tuotearvostelut
  • Verkkokaupan selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot

 

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytämme seuraaviin tarkoituksiin:

  • Asiakkuuden ylläpitäminen
  • Tilausten toimitus, käsittely ja arkistointi
  • Verkkosivustomme toiminnan kehittämiseen
  • Asiakaskokemuksen parantamiseen
  • Kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
  • Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin
  • Väärinkäytösten estämiseen

Rekisterin tietoja käsitellään asiakkaan ja Gymnation Sportswearin väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

Henkilötietojen säilyttäminen, käsittely ja suojaaminen

Henkilötietorekisteri on suojattu asiattomalta pääsyltä ja rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta. Gymnation Sportswear Oy huolehtii, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työtehtävien suorittamisen kannalta se on olennaista.

Henkilötietojen säilytysajan määrittelee sen käyttötarkoitus ja lain asettamat velvollisuudet. Säilytämme henkilötietoja vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lainsäädäntö voi asettaa velvoitteita pidemmälle säilytysajalle osalle tiedoista, kuten esimerkiksi kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Voimme luovuttaa joitain välttämättömiä tietojasi kolmansille osapuolille esimerkiksi maksuliikenteen ja toimituksien takaamiseksi.

Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

  • Analytiikka- ja tilastointikumppaneille
  • Tuotesuositus- ja personointikumppaneille
  • SMS-kumppaneille, kun tekstiviestien lähetys on sallittu
  • Sähköpostimarkkinointikumppaneille, jos asiakas on sallinut uutiskirjeen, selaushistoriaan perustuvan viestinnän tai tuotearvostelupyynnöt
  • Kuljetusliikkeelle, jos valittu toimitustapa on kuljetus noutopisteeseen, lähimpään postiin tai perille asti
  • Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa
  • Laskuoperaattorille, kun maksutavaksi valitaan Klarna- lasku
  • Perintäyhtiölle, laskujen erääntyessä ja siirtyessä perintään

Gymnation Sportswear Oy huolehtii tietoja siirrettäessä ja käsiteltäessä tietoturvan ja -suojan korkeasta tasosta EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Kolmansien osapuolten tietojenkäsittelyn tason varmistuskeinoina ovat Euroopan komission hyväksymät mallisopimuslausekkeet, EU-US Privacy Shield -sopimus tai muu tietosuoja-asetuksen mukainen hyväksytty tapa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei yhteistyötaho ole Euroopan komission hyväksymän ns. Privacy Shield-sopimuksen piirissä.

Oikeudet

Asiakkaana Sinulla on sovellettavien lakien puitteissa seuraavat oikeudet:

  • Oikeus tarkastaa, mitä henkilötietojasi rekisteriin on tallennettu.
  • Oikeus pyytää korjaamaan virheelliset tiedot tai täydentämään puutteelliset tiedot. Korjauspyyntö tulee lähettää asiakaspalveluumme info@gymnationwear.com
  • Joissain tapauksissa voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi. Poistopyyntö tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse info@gymnationwear.com. Huomaathan, että osa rekisterimme tiedoista voi olla sellaisia tietoja, joita meitä velvoitetaan lain (esim. kirjanpitolaki) puitteissa säilyttämään, joten pyyntö ei välttämättä johda poistotoimiin.
  • Sinulla on oikeus saada henkilötietosi yleisesti käytetyssä, koneella luettavassa muodossa.
  • Sinulla on oikeus kieltää tietojesi käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.

Evästeet

Gymnationwear.com -verkkosivustolla vieraillessasi tietokoneellesi voidaan ajoittain siirtää evästeitä ("cookies"). Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on tietokoneesi IP -osoite eli mistä Internet -osoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan.

Evästetietojen avulla palvelun kävijämääriä voidaan seurata Gymnation Sportswear Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden toimesta, sekä analysoida ja kehittää kävijöitä paremmin palvelevaksi. Lisäksi Gymnation Sportswear Oy:n yhteistyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijän vierailuista tällä ja muilla sivustoilla.

Evästeiden avulla kerättyä tietoa käytetään kävijän kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Evästeiden avulla tehdyssä mainonnan kohdentamisessa kävijää ei yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin. Sinulla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimesi asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista.  Tällöin hyväksyt sen, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Tietosuojaselosteemme voi päivittyä, mikäli muutamme tapaamme käsitellä henkilötietoja tai evästeiden käyttöä, ja suosittelemme, että tarkistat tämän sivun säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista tekemistämme muutoksista.