B2B toimitusehdot (yritykset ja jälleenmyyjät)

Minimi tilausraja 

B2B jälleenmyyntitilauksen minimi tilausraja on 1000€ ennen alennuksia. Jos tilaus on alle 1000€, et pysty vahvistamaan tilausta ennen kuin minimi tilausraja on ylitetty. Alennukset lasketaan automaattisesti verkkokaupan kassalla. Huomioithan, että hintoihin lisätään vasta laskutusvaiheessa B2B-tilauksen käsittely- ja toimituskulut sekä laskutuslisä. 

Toimitustavat

Toimitamme B2B-tilaukset Suomessa aina Postin tai Matkahuollon verkostossa riippuen tilauksen koosta. Tilauksen käsittely- ja toimituskulut yrityksille ovat 9,90€ pois lukien isommat monipaketti- ja lavarahdit, joiden lähetyskulut veloitetaan toteutuneiden lähetyskustannuksien mukaisesti.

Mahdolliset ulkomaan rahdit veloitetaan aina toteutuneiden rahtikustannusten mukaisesti ellei toisin ole sovittu. Ulkomaanrahdeissa käytämme GLS:ää.

Huomioithan että noutamattomasta paketista joudumme veloittamaan ylimääräisen käsittelykulun 10€ toimituskulujen lisäksi.

Maksutavat

Voit valita maksutavaksi laskun (15pv maksuajalla) tai valita haluamasi maksutavan seuraavista verkkokaupan vaihtoehdoista:

  • Verkkopankkimaksut (Paytrail)
  • MobilePay
  • PayPal
  • Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express jne.)
  • Klarna (yrityksille annettava limiitti voi olla pieni, joten kannattaa mieluummin valita normaali lasku)

Vaihto- ja palautusoikeus

B2B-extranetin tilauksille (yritykset) ei sovelleta normaaleja kuluttajasuojalain mukaisia vaihto- ja palautusoikeuksia. Mikäli tuote on jostain syystä viallinen tai toimitusvirheestä johtuen saamasi tuote on väärä, hoidamme tuotevaihdon asiakkaalle veloituksetta. Reklamaatiotilanteessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos sinulla on kysymyksiä B2B-tilauksen toimitusehtoihin liittyen, olethan yhteydessä info@gymnationwear.com. Kiitos! :)