Ryhmätilauksen toimitusehdot

Ryhmätilauksiin ei sovelleta Gymnationwear.com verkkokaupan yleisiä tilaus-ja toimitusehtoja. Seuraavat toimitusehdot koskevat kaikkia ryhmätilauksia:

Maksutavat

Tarjoamme seuraavat turvalliset maksutavat, joista voit kassasivulla valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon:

 • Verkkopankkimaksut (Paytrail)
 • Klarna (Lasku & Pilko -maksut)
 • MobilePay
 • PayPal
 • Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express jne.)

Mikäli sinulla on Klarnan laskuun liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99771 tai asiakaspalvelu@klarna.fi. 

HUOM! Ryhmätilauksissa ei voi käyttää kampanjakoodeja tai lahjakortteja.

Toimitustavat

Ryhmätilauksessa tuotteet toimitetaan Postin tai Matkahuollon toimesta yhteistoimituksena suoraan salille tai salin yhteyshenkilön antamaan osoitteeseen. Mikäli tuotteisiin on valittu logopainatus, tuotteet lähetetään ensin painoon ja toimitetaan sen jälkeen yhteistoimituksena salille.

Ryhmätilauksessa tuotteiden hinnat sisältävät aina toimitusmaksun sekä arvonlisäveron.

Logopainatus 

Mikäli kyse on kustomoidusta ryhmätilauksesta, tarkoittaa se että kaikkiin tuotteisiin painetaan logo. Kaikki tuotteet painetaan samalla painosuunnitelmalla, jonka salin yhteyshenkilö hyväksyy. Yksittäistä tuotetta ei siis voi kustomoida erikseen vaan kaikkien ryhmätilauksen tuotteiden painatuksessa käytetään samaa painosuunnitelmaa sekä logoja.

Ryhmätilauksissa tuotteiden hintoihin ja mahdollisiin alennuksiin sisältyy aina A6 kokoinen logo (1kpl). Seuraavista muutoksista peritään lisämaksu tilauksen yhteydessä:

 • Extralogo maksimi koko A4: +5,00€ 
 • Tuotteisiin voidaan painattaa max. 2 logoa per tuote
HUOM! Trikoissa suosittelemme painatusta aina polven alapuolelle (lahkeessa kangas venyy vähemmän kuin reidessä ja kestää paremmin). Erikseen pyydettäessä voimme painaa logon trikoissa myös reiteen, mutta tällöin Gymnation ei ota vastuuta logon kestävyydestä. 

  Vaihto- ja palautusoikeus

  Kustomoiduilla tuotteilla ei ole normaalia vaihto- ja palautusoikeutta. Mikäli tuotteenne on viallinen, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostilla info@gymnationwear.com, niin palaamme tähän mahdollisimman pian.